banner badalona

Cercar

9
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Taula de Ciutadania i Immigració

Existeix la normativa catalana que preveu la creació de la Taula de Ciutadania i Immigració d’acord al DECRET 86/2008, de 15 d'abril, de la Taula de Ciutadania i Immigració.

 

També hi ha el Pla de ciutadania i de les migracions: horitzó 2016 aprovat per l’ACORD GOV/59/2014, de 22 d'abril, pel qual s'aprova el Pla de ciutadania i de les migracions: horitzó 2016.

 

Amb aquestes dues normatives s’estableix que els ens locals dins de les seves competències en immigració i de participació poden crear les taules de convivència.

 

 

La Taula d’acollida de persones immigrades és un organisme informatiu i consultiu d'assessorament de l'Ajuntament en matèria d’immigració i d’interculturalitat, que es crea amb la finalitat d’integrar la participació dels ciutadans i de llurs associacions en la gestió municipal en aquests àmbits.

 

La Taula d’acollida de persones immigrades neix amb la voluntat de representar els diferents col·lectius d’immigrants, les entitats, institucions i col·lectius diversos que treballen en aquest àmbit i per la interculturalitat, i, en conseqüència, vol ser un element de referència per a les actuacions, tant de l’Ajuntament com de les entitats, quant a l'anàlisi, valoració i seguiment de projectes inclosos en el Pla Municipal d’acollida, i altres activitats relacionades amb el tema. (Que, per cert no he vist cap pla d’acollida a Badalona).

 

Es tracta de començar parlant amb entitats d’immigrants i entitats que tractin el tema de la immigració.

 

Per qualsevol cosa resto a la vostre disposició.

Albert Parés Casanova

Advocat social

Comentaris

Pel que fa als temes relacionats amb la gestió de la interculturalitat, t'informem que tenim una àrea destinada precisament a gestionar les diferents diversitats de la ciutat. Incorporem les teves sugerències al programa del PAM del Pla de Convivència i Civisme. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/27-pla-de-convivencia-i-civisme

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::