banner badalona

Cercar

10
Suports
Lloreda Proposta Ciutadana

Idea d'un area recreativa en el parc de nova lloreda

Tenim un parc molt gran en Nova Lloreda, esta distribuit en varies parts. Té molt d'espai i la majoria esta abandonat i serveix per passejar als gossos y deixar les seves necesitats. 

Jo proposso fer al costat del parc infantil ni ha un tros molt gran on es podria possar un picnic de taules amb barbacoes on les families els caps de setmana o els dies de festa podrien experimentar amb amics, veins, familiars.. 

Aprofitant que tením al costat el parc infantili l'entorn natural amb arbres grans i una bona naturalesa  fomentariem el comerç al barri i millorariem la manca d'activitats que tenim.

Comentaris

No crec que sigui la zona més adient per fer això (per tema de fums, olors i seguretat). En canvi, a la part de Montigalà a Sant Jeroni de Murtra estaria força bé i no es molestaria als veïns.
Publicat per Alex E el 20 Juny 2016
Informem que l'Ajuntament ja ha treballat conjuntament amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per a finalitzar la reforma integral d'aquest parc. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::