banner badalona

Cercar

10
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Las aceras para los viandantes

Propongo sacar de las aceras bares, restaurantes, panaderías y heladerías para que puedan caminar por ellas jubilados, parados, ancianos, niños, inválidos, gente con carritos de recién nacidos, cojos, ciegos, peatones en general.

 

Publicat per Jerónimo González Hernando el 16 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

No dejar estacionar ningún tipo de vehículo como las motos, creando suficientes parkings para ello, y penalizar el tránsito de estos vehículos, incluso bicicletas, que circulan a una velocicad más que peligrosa.
Publicat per Ignacio el 19 Juny 2016
Compartim la teva preocupació per l’ús compartit de l’espai públic, entenent que aquest és un bé escàs que cal respectar per tal que tota la ciutadania pugui gaudir d’aquest espai de convivència i de relacions socials i veïnals. Un ús de l’espai públic que té com a principi les conductes cíviques i de respecte mutu que garanteixin els drets i deures de tothom. En aquest sentit, t’informem que l’Ajuntament és molt curós a l’hora d’atorgar llicències de terrasses, i a dia d’avui està en marxa una campanya de conscienciació i sensibilització a les persones titulars de llicències de terrasses: http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=detall_noticia&dDocName=AJB079282#wlp_detall_noticia. Un cop finalitzi la campanya, valorarem si cal modificar les ordenances.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::