banner badalona

Cercar

25
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

MÉS EDUCACIÓ EN EL LLEURE DURANT EL CURS I EN PERÍODE DE VACANCES

Des de les Comissions d'Infància i Joventut de Llefià-la Salut i la Comissió Educativa de La Pau reivindiquem més espais de lleure educatiu per infants i joves durant tot el curs escolar i durant les vacances d'estiu.

Entenem que les activitats complementàries de lleure, fóra de l'horari lectiu, són un dret bàsic que afavoreixen l'èxit escolar de tot alumnat, prevenen l'absentisme i representen models positius que fan conèixer i estimar els barris.

La situació que es viu a alguns barris de Badalona és molt diversa, hi conviuen en molts casos diferents realitats i diferents cultures, per tant hem d'intentar educar als nostres infants i joves amb valors com el respecte i la tolerància, en crear relacions positives de convivència, etc.

 

Per això hem de fomentar els espais de lleure, centres oberts, espais on es reforci a través del joc, les competències bàsiques i on es treballi de forma integral amb les famílies. 

Comentaris

En les activitats lligades als Plans Educatius d’Entorn, els casals d’estiu i vacances ja hi estan contemplats. Actualment s’ha modificat l’ordenança de preus públics per a poder cedir gratuïtament els centres escolars per aquestes activitats. En el “Programa de Promoció de l’Èxit Educatiu: El territori com a agent educatiu” del PAM està previst eixamplar les zones de la ciutat on hi ha Plans Educatius d’Entorn, i en Pla d'estiu anirem incorporant gradualment activitats de lleure a tota la ciutat.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/24-promocio-de-l-exit-educatiu-el-territori-com-a-agent-educatiu
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::