banner badalona

Cercar

28
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

TREBALL AMB FAMÍLIES. DINAMITZADORES D'AMPAS

Des de les Comissions d'Infància i Joventut de Llefià-la Salut i la Comissió Educativa de La Pau pensem que és molt necessària la figura del/la "Dinamitzadors/es d'AMPAs"  per tal de treballar amb les famílies. 

La implicació de les famílies en l'educació dels seus fills és bàsic per un desenvolupament positiu dels infants i els joves. Si aconseguim que les famílies es vinculin amb l'escola i abordin conjuntament la tasca educativa, s'aconseguirà un major èxit educatiu entre els alumnes i s'enfortirà en general, la comunitat educativa i per tant, la societat. 

Demanem la figura del/la dinamitzadors/a d'AMPA perquè ajudi a enfortir les estructures de família a les escoles, a través de potenciar la formació i dona'ls hi eines perquè incideixin en el procès d'aprenentatge dels seus fills/es.

Comentaris

La dinamització d’AMPA’s, per mitjà de formació i altres estratègies, està contemplada en el programa PAM de “Programa de Promoció de l’Èxit Educatiu: El territori com a agent educatiu” en la fase 7 i expressada literalment “promoure la participació i activitat educativa de la comunitat: formació dinamitzadora de famílies,....”. Actualment l’ajuntament no disposa dels recursos suficients per a recuperar els dinamitzadors d’AMPA’s, però treballarem per aconseguir més financiació.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/24-promocio-de-l-exit-educatiu-el-territori-com-a-agent-educatiu
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::