banner badalona

Cercar

52
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Taula de salut mental i addiccions

La Taula de Salut Mental i Addiccions vol promoure la capacitat de decisió i gestió de la comunitat i el territori, incorporant les addiccions al seu àmbit de treball. En aquest marc, es pretén millorar l’'atenció a les persones mitjançant l’'acció conjunta dels diferents agents que integren la xarxa d’'atenció a la salut mental i les addiccions.

Resultats

  1. Millora de l’'atenció a les persones afectades per problemes de salut mental i addiccions, millorant la coordinació entre els recursos i el coneixement compartit i identificant les mancances.
  2. Disminució de l’'estigma promovent la visibilitat del col·lectiu, la sensibilització social vers les seves dificultats, l’'adequació de les polítiques i les intervencions públiques a les seves necessitats i la seva participació ciutadana, per tal de millorar el benestar i la integració dels afectats a la comunitat.
  3. Incidència en les polítiques públiques en defensa de la salut mental de Badalona

Calendari

  • 2016 - Constitució i posada en marxa de la Taula i realització d’'una Jornada de Salut Mental i Addiccions
  • 2017 - 2019 - Elaboració pla anual de treball i avaluació de resultats

Objectiu 1.a. Badalona inclusiva

Comentaris

Penso que aquesta proposta és molt necessària, com a psicòloga veig que les persones no resten totalment cobertes pel sistema, degut a les llargues llistes d'espera i a la sobresaturació dels professionals que intenten treballar sota mínims i atenen a una gran quantitat de persones en temps rècords. És fonamental invertir en aquest aquesta proposta, ja que, els nens i adolescents necessiten una atenció que sigui precoç per resoldre problemes mentals abans que es cronifiquin de forma permanent durant la vida adulta, això alhora promou també una societat més sana, families més ateses i estructurades i una millor qualitat de vida per a tothom que ho necessiti. Cordialment,
Publicat per AlexandraRT el 09 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::