banner badalona

Cercar

65
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Cultura i Territori: fem ciutat

El programa “Cultura i Territori” parteix de l’'anàlisi cultural a la ciutat i planteja una sèrie d’'iniciatives culturals amb els següents objectius:

  1. Promocionar l’'activitat i les manifestacions culturals que existeixen a la ciutat.
  2. Construir, des de la cultura, una imatge de ciutat cohesionada i inclusiva; amb els recursos públics disponibles i amb participació activa dels agents culturals de la ciutat.
  3. Incentivar l’'activitat cultural com eina d’'inclusió social, d’'acord amb les iniciatives existents al territori i comptant amb l’'entorn escolar.

Resultats

  1. Més visibilitat de manifestacions culturals emergents, mitjançant la mediació cultural.
  2. Oferta cultura de mitjà i gran format més equilibrada des d’'un punt de vista de ciutat i territorial, d’'acord amb els agents actius culturals de Badalona.
  3. Oferta cultural més coordinada i integral dels serveis de cultura al territori (biblioteques, Centres Cívics, Teatres Municipals, Museu i anàlegs) i dels serveis educatius.

Calendari

  • 2016: Definició de les actuacions
  • 2017-19: Execució i avaluació

Objectiu 1.b. Badalona educadora

Comentaris

Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::