banner badalona

Cercar

3
Suports
Morera Proposta Ciutadana

LIMPIEZA BARRIO MORERA Y UBICACIÓN CONTENEDORES

 MI PROPUESTA ES EN MI BARRIO YA QUE HAY MUCHA FALTA DE LIMPIEZA EN LAS CALLES SOBRETODO EN LAS CALLES SECUNDARIAS COMO SON CALLE SAN VICENTE QUE SIEMPRE ESTA LLENA DE EXCREMENTOS DE PERRO Y ORINES EN LAS FACHADAS DE LOS EDIFICIOS. SOLO HE VISTO QUE LIMPIAN CON LAS MANGUERAS EN CALLE PRAT DE LA RIBA Y AVDA, MORERA YA QUE SON CALLES PRINCIPALES. SE HAN LLEGADO A VER RATAS.

EN CALLE SAN VICENTE HAY UNA MALA UBICACION DE LOS CONTENEDORES YA QUE SUBE MUY MALA OLOR PARA EL BLOQUE A LA ALTURA NUMERO 34. Y ADEMÁS ESTAN SITUADOS DELANTE DE UN PASO DE PEATONES CON LO CUAL, DIFICULTA VISIBILIDAD Y MAS DE UNA VEZ HAN HABIDO FRENAZOS DE COCHES POR LO MISMO. 

VECINOS Y YO HEMOS REALIZADO INSTANCIAS FIRMADAS Y NO HEMOS RECIBIDO RESPUESTA ALGUNA. 

ESPERAMOS PUEDAN SOLUCIONAR DICHOS PROBLEMAS PRONTO!!!

Comentaris

Recollim i agraïm els seus comentaris respecte la situació de neteja i ubicació de contenidors al barri de Morera. Traslladem els seus comentaris a l’Oficina Municipal del Districte de manera que es pugui fer un seguiment específic a peu de carrer i es valori, conjuntament amb el veïnat, possibles ubicacions dels contenidors del carrer Sant Vicenç. La ubicació dels contenidors acostuma a ser un tema complex, ja que han de estar a l'abast de tota la ciutadania en totes les fraccions de recollida i han de ser accessibles als camions de recollida i buidatge. A més, cal tenir present la tipologia dels carrers i la mida dels camions per tal de poder circular i girar pels carrers i carregar el màxim de càrrega per evitar trasllats a plantes de reciclatge (que són totes fora del nostre municipi) i cal evitar al màxim molèsties al veïnat i col•locar-los davant de portes i/o comerços, etc.
Respecte el servei de neteja viària cal recordar que aquest es presta amb normalitat. Malauradament l’incivisme d’algunes persones genera que en determinats indrets la imatge de neteja de la ciutat no sigui satisfactòria, per la qual cosa els mitjans de neteja prestats mai seran suficients sense la col·laboració de la ciutadania i la seva corresponsabilitat. Des de l’Ajuntament entenem que caldrà potenciar campanyes de conscienciació a la ciutadania, també pel que fa als excrements d’animals de companyia per part dels seus propietaris.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Programa de l'Ajuntament on s'inclou la part de civisme de la teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/27-pla-de-convivencia-i-civisme
Programa de l'Ajuntament relacionat amb el manteniment espai públic al que es vincula la seva proposta: http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/29-manteniment-de-les-infraestructures-i-els-espais-publics
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::