banner badalona

Cercar

107
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Manteniment de les infraestructures i els espais públics

Garantir la conservació i permetre l'òptima utilització per la ciutadania: Mantenir per gaudir. Elaboració i/o actualització dels inventaris relacionats amb les infrastructures i elements urbans següents: xarxes de serveis, estructures i instal.lacions, equipaments urbans, espais verds i mobiliari. En matèria de neteja urbana es realitzaran accions encaminades al foment de la recollida selectiva i l’'ús de les deixalleries; i en matèria de neteja de l’'espai públic s’'ampliaran els estàndards de servei, com per exemple, la freqüència i els horaris de pas. Impulsar una política institucional orientada al foment i conscienciació ciutadana respecte a la neteja urbana i el reciclatge.

Resultats

  1. Inventaris elaborats i actualitzats per disposar d’'un millor coneixement tècnic i de gestió de les infrastructures i elements urbans per garantir el control, seguiment i avaluació dels contractes de servei que permetin millorar la qualitats d’'aquests.
  2. Increment del volum de reciclatge en general i dels residus urbans en particular en línia amb els objectius mediambientals globals.
  3. Implicació ciutadana i reducció de l'’incivisme.

Calendari

  • 2016: consolidació i perfeccionament del programa
  • 2017: inventaris i adaptació de contractes de servei
  • 2018: implantació gradual i programada de les correccions i avaluació corresponent

Objectiu 1.e. Badalona amable i accessible

Comentaris

molt d'acord amb aquesta proposta. especialment remarco el tema de la neteja, un problema greu de la nostra ciutat, per part de la gent evidentment, però tb per una MOLT MALA gestió de la neteja pública, al meu barri al congrés no passen durant dies a netejar, i està més que comprovat!
Publicat per Miriam el 26 Juny 2016
També d'acord. L'estat actual dels carrers al Centre és bastant l'amentable: papereres que no es buiden i que provoca que a mig mati ja no facin el seu servei, pixades de gossos que no es neteixen (per no comentar el número de caques de gos que hi ha)...en definitiva una neteja pública insuficient.
Publicat per Ana el 28 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::