banner badalona

Cercar

4
Suports
Dalt de la Vila Proposta Ciutadana

Plaça Manel Valls en mal estat

 

Suggeriments per al districte 1 de Dalt de la Vila

 

Benvolguts senyors/es,

 

M’adreço a vostès per expressar les meves enèrgiques queixes pel que fa a l’esmentat districte. A la plaça Manel Valls hi ha un pipi-can en un estat totalment deplorable i descuidat, quan plou la sorra surt pel terra de la plaça, i moltes rajoles estan trencades, i això fa que molta gent rellisqui i caigui. Cal afegir que a la zona on hi ha gespa, a tocar del pipi-can, les trapes on hi ha els mecanismes dels aspersors estan trencades i això podria fer que qualsevol nen o adult es fes mal.  A més a més de nit, patim el problema d’un enllumenat inexistent entre els carrers Juli Garreta i Mestre Antoni Nicolau.

 

D’altra banda, els veïns estem patint un nombre molt elevat de mosquits, per la qual cosa em pregunto si han fumigat els arbres. Alhora, cal remarcar el mal estat del voral del Carrer Pujol ple d’herbes i brutícia, la qual cosa no resulta gaire agradable per les persones que hi passen.

 

El que realment em sembla increïble és que tenint un/a regidor/a pel districte no estigui al corrent d’aquests problemes esmentats i demani col·laboració als veïns quan ell/a ho hauria de saber millor que ningú doncs es tracta de la seva feina.

 

Els agrairia resposta al meu compte de correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.">Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Atentament,

 

Alfredo Gascon Pallarès

 

C/Mestre A.Nicolau, 43-49 Àtic 4ª

 

08911 Badalona

 

 

 

Comentaris

Voldria destacar que avui dia 26 de juny, degut al mal estat del carrer Mestre Nicolau, un senyor s'ha entrebancat amb un sot i ha hagut de ser atès pel doctor del CAP Doctor Robert.
Publicat per Judit el 26 Juny 2016
Compartim la preocupació per 'estat de diferents parcs i places de la ciutat. En aquest cas concret les millores passen per una major dotació de manteniment així que passem aquesta infromació als corresponents serveis tècnics per millorar-ho. La proposta en no suposar inversió no anirà al procés de votació.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::