banner badalona

Cercar

11
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

HOSPITAL CAN RUTI AMPLIACIO I REMODELACIO APARCAMENT PUBLIC

 PER DIFERENTS RAONS FAIG DIFERENTS VIATGES AQUEST CENTRE HOSPITALARI I ES UN PROBLEMA DE FA MOLT TEMPS, LA GRAN DIFICULTAT QUE TE QUANSEVOL USUARI QUE ES TRASLLADI AMB VEHICLE EN PODER APARCAR A LES PLAÇES VIGENTS O INCLUS A TERRENYS PROPERS SENSE ASFALTAR O SOBRE LES VORERES AMB LES COMPLICACIONS QUE AIXO COMPORTA A PARTIR DE LES 8 DEL MATÍ.

UNA CIUTAT COM BADALONA NO POT TENIR UN HOSPITAL DE AQUESTES DIMENSIONS AMB UNES INFRESTUCTURES COM EL APARCAMENT QUE HAN QUEDAT POC DIMENSIONADES I UNA CARRETERA PER ON S'ACCEDEIX  AMB UNA MANCA DE MANTENIMENT (ES PLENA DE FORATS PASAT EL PONT DE LA B-20) AMB EL PERILL QUE AIXO COMPORTA.

Comentaris

Compartim la necessitat de millores respecte la mobilitat a l’Hospital de Can Ruti, tant a nivell de connexions de transport, millores a la carretera de Can Ruti, com millores a l’aparcament. En aquest sentit, l’Ajuntament ja està treballant a nivell supramunicipal per realitzar una intervenció al paviment de la carretera de Can Ruti, demanar a l’Àrea Metropolitana de Barcelona millores en la connexió amb transport públic i al setembre convocar una comissió de mobilitat de la zona implicant diferents actors.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Altres propostes relacionades:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/204-millora-accesibilitat-aparcament-i-transport-public-fins-a-can-ruti

Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::