banner badalona

Cercar

104
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Nou model de seguretat ciutadana

Construir una seguretat ciutadana inclusiva que generi més benestar fent de Badalona una ciutat més amable, segura i humana

Resultats

  • Acompanyament a la ciutadania i a les entitats en la generació de seguretat en els seus propis actes
  • Formació per a entitats sobre el Pla d’Autoprotecció i Seguretat als espais públics
  • Model de policia local propera a la ciutadania treballant en xarxa interna al mateix ajuntament, i amb el teixit associatiu, i orientada a les necessitats de la ciutadania
  • Mecanismes de control intern i codi ètic
  • Nou Pla Director de seguretat i Pla de Convivència i Civisme elaborat de manera participativa i transversal
  • Consell Municipal de Participació en la Seguretat

Calendari

  • Execució I avaluació

Objectiu 1.g. Badalona ciutat segura

Comentaris

uno mas eficaz y que se preocupe por todo, y cuando le llames acuda al momento
Publicat per tony el 10 Juny 2016
Seguridad para todos, no hay que ir más lejos, personalmente les llamé el lunes porque alguien se había colado en el vecindario y ni vinieron, es más insistí en darles mis datos y ni siquiera se digno a tomármelos. Luego nos extraña que hay robos y pasan cosas!
Publicat per Cristina G. el 16 Juny 2016
La verdad es que solo sirven para coaccionar a los vecinos y poner multas de aparcamiento, el vecindario no se siente protegido con la guardia urbana, si no amedrantados pues en lugar de ayudar y advertir que tambien es necesario, simplemente se limitan a sancionar sin atender a nada abusando de su posición. Y cuando hay complicaciones te envian a mossos, puede ser que tengamos demasiada seguridad incompetente?
Publicat per juanri el 21 Juny 2016
Proposo que s'intenti establir algun tipus de col•laboració amb les Universitat (la UAB per exemple) que impartim criminologia. En temes de seguretat la policia només és una part i simplement passejant per Badalona amb mirada de criminòleg un s’adona que hi ha coses que porten dècades (no anys... dècades) fent-se molt malament. Els nostres estudiants surten ben formats en matèria de seguretat, només necesiten obrir llocs de pràctiques on poder-ho demostrar!
Publicat per Roger Mancho el 21 Juny 2016
Agents civics, mediadors i persones amb actituds poc civiques, podrien posar en comú amb la ciutadania propostes de convivència. Escoltant-nos i desenvolupant la inteligencia colectiva, com a éssers socials que som.
Publicat per Bea B el 21 Juny 2016
He escoltat a l'alcaldessa dir que ser amable no vol dir ser feble. Hi estic d'acord però aquesta màxima s'ha de complir de debò. Més val poques normes i ser estricte en fer-les complir que no pas moltes normes i que la Guàrdia Urbana sigui aleatòria, poc rigurosa i poc equitativa. Amable en les formes, propera i preventiva, però estricte en el compliment de les normes més importants. I sobretot en la persecució dels delictes. Més coordinació amb Mossos, més bon tracte des de la centraleta (hi ha respostes de Guàrdia Urbana que fan esfereir) més sentit de servei públic, més sentit de servei a la ciutadania però no clientelar, no de favors o persecucions, Una Guàrdia Urbana ètica, ferma, seriosa, professional, Segurament amb més agents vinculats a cada barri, coneixedors de la realitat. El canvi que ha promès Badalona sobre la transformació del model de seguretat il·lusiona. Que es faci!!!
Publicat per Maria Ginesta Teixidó el 29 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::