banner badalona

Cercar

9
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Solars abandonats

Adequar tots aquells solars abandonats per una higiene minima requerint asfalt de tot el solar per evitar plagues d'insectes i de petits mamifers, i en cas de que sigui posible explotar aquesrs espais amb alguns us public durant el seu periode d'inactivitat.

 

Exemple, solar miquel servet amb baldomero sola.

 

Comentaris

Retiro el suport que he donat a aquesta proposta. No crec que s'hagin d'asfaltar tots els solars abandonats. Si que crec que se'ls ha de donar un ús públic.
Publicat per Montserrat Ventura Cabús el 29 Juny 2016
Compartim la teva preocupació respecte els problemes que plantegen els solars buits d’arreu de la ciutat. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es treballa en tres línies d’acció: per una banda, respecte els solars buits municipals s’està valorant econòmicament un pla d’acció de manteniment de les condicions de salubritat i neteja; per altra banda, estem exigint als propietaris de solars privats que compleixin amb la seva obligació de mantenir-los en les condicions adequades; i per últim vinculant la teva proposta amb el "Pla de cessió de solars buits" que s'executarà al llarg d'aquest mandat.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/projectes-pim/60-pla-de-cessio-de-solars-buits
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::