banner badalona

Cercar

28
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Pla de resiliència i adaptació als riscos infrastructurals

La resiliència és la capacitat d’un sistema urbà de prevenir, resistir i recuperar-se de qualsevol perill o risc possible. S’ha de planificar per prevenir, resistir i garantir la més ràpida recuperació del sistema urbà davant una situació de crisi o impacte que alteri la funcionalitat i la continuïtat dels serveis de la ciutat, ja sigui el subministrament d’energia, aigua, el transport de mercaderies, la mobilitat, la seguretat, la prestació dels serveis socials, o qualsevol servei que tingui impacte sobre l'’activitat i la qualitat de vida dels ciutadans de Badalona. Per això, aquest programa proposa elaborar una metodologia de coordinació entre sistemes que permeti compartir el coneixement, impulsar un planejament col·laboratiu i estratègic i garantir respostes integrades en benefici del conjunt de la comunitat.

Resultats

  1. Projectes preventius o proactius que garanteixin la funcionalitat normal de la ciutat, per reduir o eliminar les vulnerabilitats detectades.
  2. Garantia del subministrament del serveis bàsics d’aigua, electricitat, gas i telefonia.
  3. Garantia del funcionament de les xarxes de transport.
  4. Resolució de les inundacions de la ciutat.
  5. Reducció de l’ impacte ambiental a la platja els dies de pluja.

Calendari

  • 2017-2018 Planificació, implantació de mesures i avaluació actuacions.

Objectiu 1.g. Badalona ciutat segura

Comentaris

Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::