banner badalona

Cercar

78
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Pla d’Usos i Gestió dels Equipaments Esportius Municipals

Badalona està compromesa en l'accés a la ciutadania a la pràctica esportiva. Els equipaments esportius municipals són elements vertebradors d'una ciutat com la nostra, de gran diversitat cultural on l'esport juga un paper de cohesió local. Així, cal de l'establiment d'un nou model adaptat a la realitat que reguli la gestió i l'ús dels equipaments esportius municipals, perquè pugui revertir en la promoció de l'esport, la salut, l'educació i la integració.

Resultats

  1. Clarificació de l’accés de tots els ciutadans a les instal·lacions esportives municipals.
  2. Visibilitat del parc d’equipaments municipals. Fer saber als ciutadans de quines instal·lacions esportives municipals disposa la nostra ciutat.
  3. Sensibilització del cost econòmic dels equipaments esportius municipals,  sobretot pel que fa a les despeses de manteniment.
  4. Reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals que permeti  vetllar per la convivència entre els usuaris que en fan ús.
  5. Optimització els usos en les instal·lacions per tal que ens permeti facilitar l’ús de vàries activitats esportives en un mateix equipament. 

Calendari

  • 2016-2017 Elaboració i execució de propostes
  • 2018-2019 Avaluació resultats

Objectiu 1.h. Badalona esport cohesionador social

Comentaris

Cal revisar l'ús de la nova pista de skate perquè sigui oberta a tothom porti patins, skate o scooter. Si és un espai públic no pot ser que sigui un feu nomès d'uns quants.
Publicat per Javier Rodrigo Hernández el 09 Juny 2016
S'hauria de destinar una partida a la reparació dels pavellons municipals que suporten un ús gairebé continuat. El cas més evident és el pavelló de Casagemas el qual presenta un parquet que s'està estellant resultant un perill pels esportistes. També, té les cadires de les grades trencades, no per vandalisme sinó pel seu ús. També s'hauria de recuperar la gestió del pavelló de la Colina que actualment està ocupat gairebé de manera exclusiva per equips de Santa Coloma de Gramenet, causant així un perjudici pels equips de la ciutat que no poden disposar d'hores en la resta d'instal·lacions municipals perquè ja estant ocupades.
Publicat per Abraham el 09 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::