banner badalona

Cercar

7
Suports
Sant Roc Proposta Ciutadana

Millora del mobiliari urbà

Durant aquest curs un grup de nens i nenes hem dedicat un dia a la setmana en un projecte de transformació de les places del barri sota el nom "Sant Roc amb ulls d'Infant", fruit de l'eix transversal de l'Ateneu "Sant Roc, descobrir per estimar". 

La proposta que fem des de l'aula Oberta de la Fundació Ateneu Sant Roc, és la millora del mobiliari urbà de les següents places:
- Plaça Roja
- Plaça Camarón de la isla
- Plaça dels pescadors
- Plaça Córdoba
- Plaça Sant Roc 

Fonts, bancs per seure, jardineres, parcs infantils, joc infantils pintats a terra, papereres, són algunes de les coses que hem vist que manquen a les places del barri o que el seu manteniment és insuficient. 

Publicat per Fundació Ateneu Sant Roc Aula Oberta el 27 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Sant Roc necessita elements específics de qualitat que facin atractius els seus carrers i places. Els jocs infantils són una eina educativa molt important per a tots els infants dels barris de BDN. Les places i carrers de Sant Roc són espais amplis i ideals per a incloure'ls. És important tenir present el disseny i una execució molt harmònica per obtenir un resultat durader i visualment integrat en l'estil urbanístic. A Sant Roc els nens i nenes estan acostumats a jugar al carrer amb jocs de carrer, així que a més de pensar en instal·lacions d'engronxadors, també es pot pensar en un tipus de joc (mosaic) a terra amb xerranques, laberints i altres propostes que afavoreixin el joc i no tinguin gaire problema de manteniment.
Publicat per Roser el 29 Juny 2016
Valorem i compartim la teva inquietud sobre la situació de l'espai públic de la zona. Us informem que la proposta anirà a votació del pressupost del Districte 6 com a "Millores de les places del districte".
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::