banner badalona

Cercar

3
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Propostes de millora plaça dels pescadors

Durant aquest curs un grup de nens i nenes hem dedicat un dia a la setmana en un projecte de transformació de les places del barri sota el nom "Sant Roc amb ulls d'Infant", fruit de l'eix transversal de l'Ateneu "Sant Roc, descobrir per estimar".

La proposta que fem des de l'aula Oberta de la Fundació Ateneu Sant Roc, és la millora de la plaça dels pescadors, en diversos sentits:
- Pintar jocs infantils a terra
- Un hort urbà
- Millorar  l'enllumenat 
- Restauració del mobiliari urbà

Publicat per Fundació Ateneu Sant Roc Aula Oberta el 27 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Caldria afegir una font, la millora i recuperació de la pista esportiva per fomentar l'esport per infants i joves.
Publicat per Fundació Ateneu Sant Roc el 27 Juny 2016
Sant Roc necessita elements específics de qualitat que facin atractius els seus carrers i places. Els jocs infantils són una eina educativa molt important per a tots els infants dels barris de BDN. Les places i carrers de Sant Roc són espais amplis i ideals per a incloure'ls. És important tenir present el disseny i una execució molt harmònica per obtenir un resultat durader i visualment integrat en l'estil urbanístic. A Sant Roc els nens i nenes estan acostumats a jugar al carrer amb jocs de carrer, així que a més de pensar en instal·lacions d'engronxadors, també es pot pensar en un tipus de joc (mosaic) a terra amb xerranques, laberints i altres propostes que afavoreixin el joc i no tinguin gaire problema de manteniment.
Publicat per Roser el 29 Juny 2016
Valorem la teva aportació i t'informem que la teva proposta anirà a votació del pressupost del Districte 6. Incoporada a una proposta conjunta de Millora de les plaçes del Districte
Et convidem a seguir el procés de votació i el PAM en general, i agraïm molt la teva aportació. Badalona la farem entre tots i totes!
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::