banner badalona

Cercar

9
Suports
Manresà Proposta Ciutadana

Escola bressol

Son pares d'una nena d'un any i vivim al barri Manresà. Hem de portar-la a una escola bressol privada ja que al nostre districte no hi ha cap de pública. 

Demanem que es creïn noves escoles bressol públiques al Districte 1 de Badalona (Progrés, Casagemes, Canyadó, Manresà, Dalt de la Vila)

 

Comentaris

Moltes gràcies per la teva aportació. La proposta d'escola bressol al districte 1, com que supera els 866.496 euros assignats al Districte 1, passa al conjunt de propostes de ciutat que seran prioritzades en les sessions de districte que aniran a votació. No obstant a l'hora de valorar la ubicació d'una futura escola bressol s'han valorat el planejament i la disposició de solars municipals, les diferents peticions recollides, el mapa actual d'aquests equipaments i la població de 0 a 3 anys per barris de Badalona. En totes quatre consideracions s'ha optat per posar a votació aquest futur equipament d'escola bressol municipal al barri del Progrés. Seguirem informant. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::