banner badalona

Cercar

6
Suports
Sant Roc Proposta Ciutadana

Sant Roc un barri digne per viure-hi

SANT ROC UN BARRI DIGNE PER VIURE-HI

El barri de Sant Roc és molt ampli, amb espais verds I on la gent viu molt al carrer. Tot el que són avantatges es converteixen en problemes degut a la deixadesa, en els últims anys,  en diversos àmbits: social, de manteniment d’espais verds i brutícia. Fins al punt de percebre el barri com insegur degut a l’estat deplorable de molts carrers i places.

Cal treballar a llarg termini i de forma continuada i en xarxa: veïns, escoles, entitats, administració,  comerciants i l’IMPO.

La proposta és fer una campanya amb un eslogan que pugui arribar a tothom i que es personalitzi amb gent concreta del barri pertanyent a diverses comunitats. Revisió dels punts bruts del barri i compromís de neteja i manteniment conjunt, amb reducció de deixalles i augment de papereres i punts de recollida. 

Treball amb els educadors del barri de forma conjunta amb tots els agents implicats, incloent-t’hi els agents cívics, aquests preparats per ensenyar un bon ús dels diferents contenidors. 

A més, treball comunitari en les escales de veïns, per generar confiança, amb acompanyament, que permeti detectar les necessitats i a la vegada educar per a un bon manteniment de les mateixes i dels carrers.

Amb seguiment i avaluació del projecte.

 

 

Publicat per Carles Sagués B el 28 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Valorem la teva inquietut per la situació de la zona i t'informem que és voluntat d'aquest Ajuntament potenciar el servei de Mediació i accions dels agents cívics. Dins del "Pla de Convivència i civisme", es preveu reforçar aquests serveis municipals, sobretot a nivell territorial , com seria el cas de Sant Roc i tota Badalona Sud, per a donar resposta a necessitats específiques de la zona. Per aquest motiu creiem que aqueta proposta no pot anar a votació perquè s'assumeix per l'equip de govern. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Proposta de l'Ajuntament on s'inclou la teva proposta: :
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/27-pla-de-convivencia-i-civisme
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::