banner badalona

Cercar

4
Suports
Centre Proposta Ciutadana

REGULACIÓ TRÀFIC ZONA DE VIANANTS ENTORN AL CARRER DE MAR

Establir horaris limitats rigurosos d'accés a la zona, al transport de mercaderies que abasteixen les botigues del carrer de Mar. 

Prohibició absoluta d'aparcament de qualsevol tipus de vehícle als carrers Arnús, Lleó i Soledat, ja que quan hi transita un altre vehícle, posa en perill la seguretat del vianants.

Col.locació de més jardineres per evitar l'estacionament en aquesta zona, en especial al carrer de Soledat, on s'hi accentúan les dificultats de pas pels vianants, degut que hi ha una gran afluència de vehícles comercials al tractar-se de l'arteria principal de distribució.

Estudi de col.locació de "pilones" per límtar l'accés a l'abans esmentada zona.

Publicat per JAIME GIBERT PEDROSA el 29 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

El mateix passa als carrers de l'altra banda del carrer de Mar, especialment al Carrer Sant Pere. I calen mesures semblants. És un no parar de càrrega i descàrrega A TOTES HORES!,
Publicat per Carme Solé el 29 Juny 2016
Recollim la teva proposta i la traslladem a l’àmbit d'Espai Públic perquè realitzin les comprovacions pertinents i projectin les actuacions necessàries per millorar la situació. Aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern. Seguirem informant.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::