banner badalona

Cercar

6
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

ABC del Reciclatge

Conscienciar la població de Badalona de la importancia de cuidar la ciutat, la platja i tot l'entorn.

Motivar la gent a reciclar, pensant en l'ambient en el qual volen viure i deixar als seu fills.

Facilitar l'acció concreta de reciclar a les persones, com per exemple la recollida als blocs de pisos, la distribució de bosses de colors diferents,...

Posar contenidors per reciclar als esdeveniments i festes de la ciutat, afegint-hi operadors que ajudin/eduquin a la població a reciclar. (Festes com ocasions per sensibilitzar a la gent).

Papereres differenciades als espais públics.

Implicar i obligar els petits i grans comerços a fer un reciclatge efectiu i real. Si cal amb mes implicació del servei de recollida de l'ajuntament en col.laboració amb els comerços.

Fer campanyes a la població perquè no llenci tovalloletes i altres objectes al wc. Formar a la gent perquè limiti/elimini l'ús de les tovalloletes i torni a fer servir l'aigua i el sabó.

Conscienciar en general a la gent a comprar els productes amb el mínim d'embocalls possible, o bé comprar amb tappers. Un bon punt d'inici són els esmorzars a les escoles potenciant l'ús dels tappers enlloc de paper de plata i bosses de plàstic.

Paral.lelament demanar a les empreses que els seus contenidors siguin facilment separables i reciclables, si cal proposant projectes de llei per presentar al parlament o on s'escaigui.

 

Publicat per Serena Spedo el 29 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Valorem la seva inquietud per la conscienciació respecte al reciclatge. T'informem que el departament de Medi Ambient ha endegat diferents campanyes sobre temes mediambientals com per exemple les tovalloletes http://badalona.cat/portalWeb/badalona.portal?_nfpb=true&_pageLabel=detall_noticia&dDocName=AJB079422#wlp_detall_noticia i es continuarà incidint en aquestes qüestions que tenen un caràcter estratègic pel govern municipal. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::