banner badalona

Cercar

3
Suports
Sant Roc Proposta Ciutadana

Generar una programació cultural, d'oci, esportiva i formativa (Districte 6)

 

 

Desenvolupar una programació cultural, esportiva i formativa que sigui compartida entre tots els agents del territori, que afavoreixi les relacions entre el veïnat, des de la infància fins a la gent gran, i que tingui aquestes característiques:

- Que sigui comunitària: dissenyada i executada de manera conjunta entre tots els recursos, entitats, equipaments i serveis, així com les famílies, infants i joves.

- Que inclogui totes les diversitats: interculturalitat, gènere, capacitats funcionals...

- Que sigui continuada: que vagi més enllà de dates senyalades.

- Que sigui Interseccional: programada des dels diferents àmbits d'intervenció (salut, educació, convivència...)

- Que estigui adreçada a diferents públics: infància, joves, famílies, gent gran...

- Que siguin accions innovadores: activitats artístiques i culturals novedoses

- Que incloguin activitats a l'espai públic: generar activitats a l'espai públic com a espai educador, de socialització i convivència.

- Que tingui relació amb altres barris de la ciutat, per tal d'afavorir una ciutat inclusiva, fomentant una imatge positiva del districte i generant sentiment positiu de pertinença.

(Proposta extensible als tres barris del Districte 6)

 

 

Publicat per Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Districte 6) el 29 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

Valorem la teva inquietud per la situació de la zona, i t’informem que el barri de Sant Roc disposa d'un Pla de desenvolupament comunitari, que agrupa diverses entitats del districte amb l'objectiu de treballar conjuntament actuacions des de i per la comunitat. Et convidem a que et posis en contacte amb la Regidoria de Districte on et poden informar de les activitats que es realitzen. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::