banner badalona

Cercar

3
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Projecte de massoveria urbana a la Torre Codina

La Torre Codina es un edifici catalogat i propietat municipal des de fa mes de 10 anys. En aquest període de temps l'Ajuntament no ha trobat  comprador ni ha pogut destinar pressupost per a un mínim manteniment, i tot fa pensar que la situació continuarà igual , de manera que l'edifici s'anirà degradant .

Una proposta realista per desbloquejar el tema es aquella que no costi masses diners , ni a l’administració municipal , ni a cap altre.

Aquest edifici va acollir durant la guerra a mes de 40 famílies, el que dona una idea de la seva superfície.

La proposta de Masoveria urbana s’emmarca en el que diu la Llei de L'habitatge, que contempla aquesta solució de col·laboració entre propietari i usuari, en que una part te el benefici de mantenir la seva propietat i l'altra obté un lloc per viure. En aquest cas particular el projecte podria contemplar aspectes culturals i econòmics lligats amb l'agricultura de proximitat , etc.

 

 

Publicat per salvador droch el 29 Juny 2016Eix 1. Drets Socials Proposta Ciutadana

Comentaris

La proposta es conjunta del Joan Gomez Castillo i meva. La proposta de masoveria urbana es una eina que contempla la llei de l'habitatge que es podria intentar aplicar a altres llocs com Dalt la Vila, el Joan te projectes interessants en aquest sentit.
Publicat per salvador droch el 29 Juny 2016
Us informem que en el Pla Recupera http://www.badalona.cat/plarecupera
aprovat el passat mes de juny en el Ple Municipal, es va dotar una partida per aturar la degradació i millorar aquest espai. No obstant la rehabilitació d'aquest espai és una obra molt costosa que requereix d'algun cofinançament per dur-la a terme. Ara per ara no es pot portar a la votació en aquests pressupostos participatius, però la seva proposta es trasllada als corresponents serveis de territori i patrimoni per a que n'estudiïn la seva viabilitat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::