banner badalona

Cercar

3
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Auditoria de consums d'aigua, llum i despeses per neteja.

Auditoria de consums d'aigua, llum i despeses per neteja en totes les Oficines Municipals, centres públics d'Educació Infantil, Primària i Secundària.

Aquesta proposta d'auditoria pot ser considerada com a continuïtat de la que s'està realitzant actualment a l'edifici El Viver de l'Ajuntament.

La finalitat d'aquesta proposta és evitar el malbaratament innecessari: llums enceses incontrolables, excessius rajar d'aixetes i dipòsits, calefacció que es perd per finestres i portes que no tanquen bé o es deixen obertes i fins a quines hores?, avaluar les hores diàries necessàries reals per netejar els centres.

Destinar l'estalvi a millorar l'atenció, per part de Serveis Socials, a les famílies de l'alumnat de les escoles.

Comentaris

Tenim la ferma voluntat de treballar per aconseguir una eficiència energètica real a tots els edificis públics. Les limitacions, però, són moltes ja que molts edificis requereixen d'inversions importants per aconseguir aquestes fites i el pressupost és limitat. No obstant, el programa del PAM “Agència Local de l’Energia i Canvi Climàtic” ha de contemplar també l'eficiència dels edificis propis de gestió municipal. Et convidem a que et posis en contacte amb la Regidoria de Badalona Pròspera i Sostenible on et poden informar amb més detall. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/41-agencia-local-de-l-energia-i-canvi-climatic
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::