banner badalona

Cercar

134
Suports
Sant Crist de Can Cabanyes Proposta Ciutadana

Lateral autopista st crist

Considero de gran urgencia la construcción del lateral de la autopista. Los vecinos no solamente somos unos gran castigados por la barrera que supone la autopista en altura sino que ademas el lateral de esta, se encuentta totalmente abandonado obligando a circular a los peatones por la calzada peligrosamente y sin señalizacion en los cruces. 

Comentaris

Els laterals s'han de construir sobretot per millorar la connectivitat entre entre els barris situats al nord de l'autopista i s'han de dissenyar amb aquesta intencionalitat, no com a via ràpida de circulació que generi mes soroll i contaminació. voreres amples, carril bici i mes pasos soterrats sota l'autopista han de ser els objectius prioritaris.
Publicat per Encarna el 28 Juny 2016
Informem que des de l'Ajuntament ja s'han pressupostat diferents actuacions urbanístiques en aquesta zona encaminades a avançar i facilitar la construcció d'aquest lateral. Les diferents actuacions es van aprovar en el Pla Recupera el passat mes de juny de 2016 http://www.badalona.cat/plarecupera
Aquesta és una obra que requereix del compromís de la Generalitat que és l'administració competent en la construcció d'aquesta infrastructura, i per tant no va a votació perquè s'assumeix com a govern. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::