banner badalona

Cercar

17
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Revitalització del turisme a la ciutat de Badalona

Actualment el turisme a Badalona no és important a la ciutat, o al menys no del tot el que deuria de ser, això no permet que la ciutat pugui esdevenir una peça important dins del turisme a Catalunya. Tot i que la comunicació ha millorat molt envers a la gran ciutat, Barcelona,  la ciutat està desperdiciant tot el seu potencial en quant a oci, gastronomia, cultura i art, entre d'altres. Crec que seria important un estudi en allò que té la ciutat i què pot aportat als turista i potenciar-ho.

 

Actualmente el turismo en la ciudad de Badalona no es importante, o al menos todo lo que debería de ser, esto no permite que pueda llegar a ser una pieza importante dentro del turismo de Cataluña. A pesar de que la comunicación ha mejorado mucho con Barcelona, la ciudad está desperdiciando todo su potencial en cuanto a ocio, gastronomia, cultura y arte, entre otros. Creo que sería importante un estudio en todo lo que tiene la ciudad y qué puede aportar al turista, que son muchas, y potenciarlo.

Comentaris

Crec que es disposen de suficients elements com per fomentar l’activitat turística de Badalona: Els clàssics, elements al costat del mar com El Pont del Petroli, la fàbrica anís del Mono, les 3 xemeneies, el passeig marítim o la platja de Badalona. Ja no tan clàssics, elements arquitectònics com la Llauna, Can Casacuberta, o el propi ajuntament. Fins i tot l’estació de tren. La Magna Celebratio i la Badalona Romana en general. També a la muntanya: La Serralada de Marina, les masies de Canyet i el poblat iber, tots molt oblidats. Ca l’arnús i la resta de parcs. La Badalona del bàsquet, l’skate i l’underground; les festes de maig, el Filmets, el Rythmin and blues. El micaco, el pop amb patates i allioli, el tornemi (no sé què haurà passat amb la cervesa “dimoni”). Botigues tan emblemàtiques com el Frankfurt del carrer del mar, la gelateria soler, les patates Corominas, can Boter. Cases singulars com la casa que fa cantonada al costat de l’òptica hispano, o la del costat de maristes molt a la vora de l’estatua d’Anselm Clavé. I estem al costat de Barcelona, no ho oblidem. Molta gent d’altres ciutats d’Europa, gràcies als transports actuals no agafen precisament un hotel car enmig del centre de la ciutat principal que volen visitar. I altres elements que ara mateix no em venen al cap. L’arquitecte Pere Casajoana, amb la publicació recent del llibre “Badalona com a excusa, 12 Opinions de Patrimoni, Arquitectura i Ciutat” poden servir com a referent al respecte . Només he volgut expressar que Badalona té un gran potencial turístic i que una part dels pressupostos dedicats al turisme serien una font de riquesa en diners, reconeixement exterior, cultura i oci. M'hi sumo a la proposta!
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Posem Badalona en el mapa!
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Per un turisme sostenible, no a qualsevol preu. Tenim exemples propers
Publicat per Bea B el 26 Juny 2016
La promoció de la ciutat és un dels eixos prioritaris del PAM i així ho recollim a diversos programes elaborats amb aquest objectiu. T'animem a consultar els programes incorporats al PAM, especialment “Badalona Ciutat Comercial i turística”, on prioritzarem el potencial turístic, comercial i gastronòmic de Badalona. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/36-ciutat-comercial-i-turistica
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::