banner badalona

Cercar

21
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Badalona, la ciutat del cinema

Des que els cinemes Picarol van haver de tancar les seves portes els ciutadans de Badalona i el seu voltant hem hagut d'anar a gaudir del setè a els cinemes del C.C.Màgic, els quals s'aprofiten de ser els únics cinemes de la ciutat imposant uns preus abusius fent que l'accés a la cultura per a gent que no s'ho pot permetre sigui impossible.

Des d'aqui proposo la creació de noves sales per a la projecció de pel·lícules i altres peces de suport audiovisual, a ser possible que no depengui de cap empresa que imposi preus abusius, podria estar regulada i subvencionada per l'ajuntament, amb preus respectuosos amb el món del cinema i pels ciutadans. Així creariem més espais de reumió i inclusió ciutadana fent de Badalona una ciutat més rica en cultura i oberta.

Comentaris

Al teatre del Círcol hi ha projeccions de cinema molt interessants.
Publicat per Anna Pruneda Serra el 19 Juny 2016
Sé que es un asunto más privado que público, pero en Badalona, una ciudad como Badalona, la tercera ciudad de Catalunya, ¡sólo tenemos un único cine! Para mucha gente situada más bien lejos del Màgic esto es ciertamente un lastre. De hecho, cada vez veo más gente que se declina por ir a la Maquinista o a Diagonal Mar. Se trata de uno de los elementos de ocio básicos que una ciudad debería tener bien cubierta. Recuerdo con nostalgia los cinemes Picarol i de Montigalà. Existen locales y terrenos vacíos que geográficamente pueden suponer un alivio en este sentido.¿No hay alguna cosa que pueda hacer el ayuntamiento al respecto?
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Aquesta iniciativa es troba a l’agenda cultural de la ciutat a través d’iniciatives de diverses entitats culturals. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::