banner badalona

Cercar

8
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

MILLORA DEL ACCESSOS, AL PASSEIG DE MAR I A LA PLAJA, DEL PAS SOTERRAT DE L’AVINGUDA DE SANT IGNASI DE LOIOLA.

El pas soterrat de l’avinguda de Sant Ignasi de Loiola significa una autèntica barrera arquitectònica per a les persones amb mobilitat reduïda i per a la gent gran. La seva configuració que fa coincidir tant la fondària del vehicles rodats com la dels  vianants esdevé que aquests hagin de salvar un desnivell excessiu, costós i sense cap sentit.

Si be en un principi amb un bon estat físic es pot no apreciar l’esforç que comporta la seva travessa amb el temps el recorregut es va fent més pesat fins arribar al punt de no poder-lo superar o deixar-lo d’utilitzar.

D’entrada ja és difícil d’entendre que en un primer moment aquest pas no és fes amb la lògica de dos nivells diferents, un per a vianants i un altre per a vehicles, de la mateixa manera que està fet el de l’Avinguda de Marti Pujol o els de Montgat i Sant Adrià de Besòs que tenen el mateix us i fins i tot diria que es van fer en el mateix període.

 

Així un cop exposat els motius,  la meva proposta seria la d’elevar la vorera dels  vianants en el pas soterrat de les vies del tren  de l’Avinguda de Sant Ignasi de Loiola de manera que el recorregut fos més planer. Crec que tots ho agrairíem i sobre tot la gent gran del barri o no, i la que ara potser no n’és conscient però potencialment estan predestinats a ser persones perjudicades d’aquesta  inexplicable construcció.

Comentaris

Malgrat ser una proposta interessant t’informem que la intervenció en aquests accessos no és competència exclusiva de l'ajuntament, a més cal remarcar que és una zona sota el nivell freàtic i per tant resulta una obra complexa. Els serveis tècnics de l'Ajuntament no han pogut valorar en tan sols 2 mesos el pressupost necessari per aquesta millora, ja que per poder tenir un pressupost de l'obra calia obrir cales i altres actuacions prèvies d'envergadura. Per tant, no es pot incorporar ara per ara a les votacions dels pressupostos participatius d'Inversions Municipals, però queda anotada la proposta.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::