banner badalona

Cercar

6
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

DIMISSIÓ DE L'ALCALDESSA I DE TOT EL GOVERN MUNICIPAL

L'actual govern de Badalona es va formar en contra de la voluntat ciutadana majoritària expressada a les urnes l'any 2015 a les eleccions locals. Tan evident és això, que la força política que encapçala el govern municipal només va obtenir la meitat dels vots respecte la força política majoritària. Certament, des del punt de vista estrictament legal, no hi ha cap irregularitat en la formació del govern municipal, doncs d'acord amb la Llei de Bases de Règim Local l'alcalde és escollit pel ple de l'ajuntament; ara bé, políticament aquest govern és completament il·legítim i profundament antidemocràtic en el seu origen, atès que no té el suport popular necessari per a tenir legitimitat política.

És molt trist i lamentable que l'equip de govern i la força política que el representa, conscient de la seva manca de legitimitat democràtica, es dediqui a obrir portals d'internet com aquest per tal d'omplir-se de la legitimitat política que no té ni ha tingut mai (i que no tindrà fins que no guanyi unes eleccions); i enlloc de fer la seva tasca que és de representants de la ciutadania, i per tant prendre les decisions però d'acord amb el programa majoritàriament votat, creu que recuperarà la seva legitimitat obrint un portal d'internet que segons sembla tampoc és gaire exitós.

En conclusió, atès que aquest govern NO representa la voluntat popular de Badalona, i atès que el sou de l'alcaldessa i dels regidors es paga perquè representin els ciutadans prenent ells les decisions de conformitat amb els programes i amb la representació que tenen, i no creient que han de fer les seves polítiques de conformitat amb el que diguin alguns usuaris a internet (per cert, que no han pensat potser que en aquest web poden registrar-se persones que NO són de Badalona i que potser la gent que no té coneixements informàtics no hi tindrà veu? A més, una mateixa persona pot crear-se múltiples usuaris i votar-se a si mateixa... no té cap sentit aquest web com a eina de participació ja que no té cap rigor ni control) cal que aquest il·legitim equip de govern municipal dimiteixi i respecti la voluntat democràtica expressada a les eleccions municipals. La democràcia consisteix en respectar allò que s'ha dit a les urnes, i no pas en obrir portals d'internet amb escassa utilitat.

 

DOLORS SABATER DIMISSIÓ.

Comentaris

Seguro que te has votado a ti mismo para al menos conseguir 2 votos jajaja. Si supieses sumar te hubieses dado cuenta que tu coleguita Albiol tenia menos votos que el resto de partidos que se han juntado. Que se haga mirar porqué nadie quiere formar gobierno con él. Saludos.
Publicat per el 18 Juny 2016
Podemos hacer propuestas coherentes o propuestas como la tuya, alguien debería de filtrar estas cosas pues no son serias. Salut
Publicat per juanri el 21 Juny 2016
Políticament aquest govern és completament legítim. Fer política significa entendre’s amb els altres, cosa que per sort a Badalona ha succeït. Vistos els resultats de les municipals molta gent va saber des del principi com un acte reflex que els números quadraven i que això passaria. Que cap partit recolzi al PP per fer govern vol dir que cap dels altres partits votats per les persones ha volgut fer una pinya a la dreta. Això és democràcia! Quan em va arribar aquesta carta a casa de Participa Badalona no em vaig creure certament el que ha ofert l’ajuntament amb aquest servei. I el que és millor, que les propostes que justament porto pensades des de fa anys, fins i tot d’abans de complir la majoria d’edat, ja estaven exposades per altres usuaris. Això m’ha omplert. Gens exitós aquest portal, dius? Això és el que em pensava jo, que estaria buit i amb poca gent a dir, i sincerament, m’he sorprès. Vés comptant els suports de les propostes. El que t’asseguro que no és gaire exitós és potser la teva proposta. Et diré també que persones que no són de Badalona s’hi ha registrat i han fet la seva participació, com toca. Molta gent de fora de la ciutat també treballa aquí, té amics i familiars i aprofita el seu temps d’oci en la ciutat. Que potser la gent que no té coneixements informàtics no hi tindrà veu? I altres que no tindran ni servei a internet també! Per alguna cosa es faran sessions participatives pels districtes, on es pretén millorar les propostes fetes per la web. Allà serà on els iaios i el jovent confluiran per extreure el millor de tots. Tinc gent propera a mi que m’ha demanat que li ensenyés com entrar en això per participar-hi, altra que demana als seus fills que escriguin les propostes per ells, fills que comenten als pares si volen dir la seva, i avis que han recuperat l’esperit del 79 i que volen sortir de casa per opinar. Deixa d’albiolar-te. Aprofitar-se de la massa de gent dels barris més castigats, aturada i desesperada per millorar les seves condicions amb això de “la culpa és dels immigrants!” i tal ja és del passat.
Publicat per Joan el 22 Juny 2016
Estupendu, però no gastarem 6 o 8 milions d'euros en fer dimitir al govern que dona veu al poble, també la teva veu. Alguna proposta constructiva? Next!
Publicat per Aidaas el 26 Juny 2016
Encara que no ho sembli, aquesta proposta podria fins i tot millorar -i ja és difícil- aquesta gran idea del nou govern. Per exemple, palesant la necessitat que en aquest espai web de participació ciutadana s'hi implementi un sistema de supervisió bàsic per tal que no es validin propostes ofensives o que no tinguin un mínim de sentit, com aquesta.
Publicat per Carlos Madurga Solé el 26 Juny 2016
Recollim els teus comentaris. Tanmateix, la teva proposta no pot anar a votació perquè el contingut de la proposta resta fora del Pla d'Actuació Municipal (PAM) i del Pla d'Inversions (PIM).
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::