banner badalona

Cercar

14
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Us de Vehicles Hibrids i Electrics

Penso que una ciutat com Badalona amb una població de 220.000 habitans hauria de liderar uns dels temes mes importants que es el transit.

Crec que fomentant el ús del vehicles hybrids i electrics per reduir la contaminació acústica, la contaminació ambiental i que els habitans de la nostra ciutat poguessin viure en unes de les ciutats mes silencioses s´haurien de  pendre unes mesures a favor d'aquesta iniciativa.

Exemple

-Punts de carrega normal i carrega rápida amb temps limitats de 60 minuts.

-Rebaixa del rebut del impost de vehicles fins al 50%

-Estacionament Gratuït durant tot l'any en zones Blaves i Verdes (amb ús de distintiu)

Aixó seria un primer pas de l'ajuntament per ajudar a cambiar el pensament de les persones i liderar una politica medioambiental orientada directament a la sostenibilitat

Comentaris

Molt d'acord en que l'ús de vehicles híbrids i elèctrics ha de ser prioritari en una ciutat com la nostra Jaime; de fet no havia vist la teva proposta i n'he registrat una referent als punts de càrrega dels vehicles elèctrics. Entenc que les rebaixes i gratuïtat que proposes seria enfocada als vehicles d'aquestes característiques oi? M'agrada!
Publicat per Jofre el 20 Juny 2016
Us referiu a vehicles privats? Si que milloraria la contaminació. Però en referència al transit, aparcament i residus...ocupen el mateix espai que els altres.
Publicat per Bea B el 26 Juny 2016
Té més sentit que els canvis comencin pels transport públic com els autobusos,i després conscienciar al transport privat amb mecanismes per incentivar-ho.
Publicat per pauli el 28 Juny 2016
El desenvolupament sostenible i el respecte al medi ambient és un objectiu prioritari en el PAM, on destaca el “Programa per la Millora de la Qualitat de l’Aire a Badalona”. El nostre objectiu és potenciar l'ús del transport no contaminant, i especialment el transport públic. Les noves ordenances fiscals aprovades pel 2016 recullen incentius a l'ús d'aquest tipus de vehicles i ens complau traslladar-te que el PIM incorpora partides per anar substituint en la mesura del possible el Parc Mòbil municipal actual per vehicles més eficients i respectuosos amb el Medi Ambient. Així mateix a les propostes de ciutat existeix la de "Punts de càrrega oberts per a vehicle elèctrics" que passarà a votació un cop sigui prioritazada als tallers de districtes.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/40-millora-de-la-qualitat-de-l-aire-a-badalona
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::