banner badalona

Cercar

9
Suports
Sant Roc Proposta Ciutadana

Convertir el mòdul de la Guàrdia Urbana en un espai destinat al lleure i als infants

Transformar i aprofitar espais del barri de San Roc per fer un ús més adient. D'aquesta manera, els infants del barri o de les proximitats podrien trobar un indret en el qual oferir:

- Un suport pedagògic per poder fer els deures, jugar i relacionar-se amb els nens/es de la zona. 

- Permetre el coneixement de l'entorn a partir del treball d'aspectes cívics.

- Oferir als infants la possibilitat de jugar i aprendre amb altres infants de característiques diferents com pot ser la cultura, situació familiar, procedència, etc.

- Gaudir lúdicament d'espais públics, com és la plaça Camarón de la Isla o de la plaça situada al carrer Santa Joana Lestonnac, en un entorn més proper en companyia d'altres infants.

- Desenvolupar la convivència, el respecte i la tolerància de cadascun dels infants participants a partir de la relació amb els altres membres del grup.

- Fomentar el contacte amb altres institucions de caràcter lúdic i educatiu, com per exemple amb casals i escoles de la zona; així com el contacte amb altres ciutadans com és el cas dels familiars i veïns.

Comentaris

El módulo de la Guardia Urbana hay que quitarlo, y restablecer el uso publico de la plaza. Los equipamientos hay que ponerlos en zonas de equipamiento, no en zonas verdes, que pocas tenemos
Publicat per Flora el 29 Juny 2016
Recollim els teus comentaris i t'informem que des de l'Ajuntament estem treballant en diversos àmbits per tal de donar una resposta integral al territori. Des del Consorci Badalona Sud i des de Serveis Socials, mitjaç\ant el programa del PAM Programa d'Atenció a la infància i Adolescència en Risc i suport a les famílies, vinculat a la Taula d'Infància a nivell ciutat, tenim com a prioritat elaborar una Diagnosi que establirà les prioritats a nivell ciutat. En el moment en que s'estableixin les línies d'actuació del Districte 6 es podrà tenir en compte aquesta proposta. No obstant sí que en el districte 6 es contempla la proposta de crear un espai pels joves que estarà disponible en el procés de votació.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/14-atencio-a-infancia-i-adolescencia-en-risc-i-suport-a-families
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::