banner badalona

Cercar

11
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Pla integral de dinamització comercial del comerç de proximitat

Potenciar un pla integral i actiu que faci articular mesures per donar suport e incentivar el comerç de barri  i de proximitat amb accions concretas i efectives com:

- Afavorir als barris de Badalona per la utilització de les eines 2.0 en la promoció del comerços de proximitat (pàgines web, app mòbils, tecnologies...)

- Creació de segells, marques de barri identificatives i que promoguin el seu comerç de confiança.

- Millorar l´aparcament i transport públic en vers d´ una millor mobilitat a les zones comercials identificades i senyalitzades con nuclis de comerç.

- Neteja més específica a les zones de comerç de proximitat per donar una millor imatge, de qualitat i bon servei (contenidors especials segons el tipus de comerç i a una distancia prudencial per millorar el treball dels botiguers i la imatge general).

- Formació continuada al comerciants de barri per millorar la seva gestió comercial i adaptació als nous temps tecnológics de venda.

- Articulació de fires a tots els barris per donar a coneixer el seu potencial i la diversitat comercial existent a cada barri.

- Creació d´ un equip contant que dinamitzi i fomenti totes les propostes tant de comerciants com de consumidors a Badalona per garantir més cohesió entre la gent i els emprenedors.

Comentaris

El programa del PAM “Badalona Ciutat Comercial i turística” vol donar resposta a aquests tipus d’actuacions. Un dels objectius de Comerç és potenciar els productes de proximitat i ecològics, així com el petit comerç. Les teves propostes impliquen a més la coordinació amb altres programes que ja estem definint al PAM, com ara el Pla de mobilitat i el Pla d'usos de de les infraestructures. Entenem, com tu, la dinamització del petit comerç i el comerç de proximitat com un objectiu bàsic per la promoció de l'economia local. Seguirem informant puntualment.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-2/36-ciutat-comercial-i-turistica
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/30-pla-de-mobilitat-sostenible
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::