banner badalona

Cercar

62
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Ciutat comercial i turística

Potenciar qualitativament el sector de comerç, turisme i hostaleria per fer una ciutat més amable amb la ciutadania i generar riquesa i ocupació en el sector de serveis.

Resultats

  1. Millora dels equipament Comercials, tant públics (mercats) com a la via pública
  2. Dinamització del Sector Econòmic terciari Local
  3. Promoció de la Ciutat i de la marca Badalona
  4. Turisme de Qualitat

Calendari

  • 2016: Diagnosi i situació Propostes de millora o adequació
  • 2016 – 2017: Implementació de les actuacions i avaluació de resultats.

Objectiu 2.a. Badalona reindustrialització

Comentaris

Considero un error fer un pla de dinamització turística que estigui completament desvinculat del de la ciutat de Barcelona, pensant que som una unitat separada i diferenciada. A ulls del turista formem part de la mateixa congregació urbana, connectada per una mateixa xarxa de transport que de forma ràpida i còmoda els apropa als principals llocs que volen visitar. Igual que fa l'Hospitalet, aprofitem la moratòria de nous hotels a Barcelona per fer un pla d'hotels ambiciós que aporti pernoctacions i atregui turisme familiar i de negocis a la ciutat (i per tant persones que deixin diners en els negocis locals i llocs de feina). Podem ser l'indret tranquil i genuí amb una platja molt millor que la de Barcelona, on el turista familiar que vulgui visitar la capital s'allotgi.
Publicat per Adrià Oliver Casamajó el 14 Juny 2016
Si seguim potenciant la restauracio per exemple sense tenir en comte als restauradors malament anirem. Per quan una taula comuna i mixte entre public i privat on poder treballar conjuntament? El primer turista a badalona que necesitem es el mateix badaloni. Despres la gent de Maresmes , Vallès i demés.. Finalment els que venen de mes lluny. Pero el comerç no el mantindra viu el que ve desde NYC. Quan ens deixareu participar de manera activa ? Perque no es conta amb els principals actors? Al mateix Rafael Hotels ni tenen info de badalona... Aquest es un tema de ciutat i si en comtes de anar posant creus als que opinen els sentem a una taula per proposar coses sera mes practic.
Publicat per Edgar S. Tejada el 15 Juny 2016
Vam propossar fa un any una campanya per potenciar el comerç local, amb descomptes als usuaris de col.legis mitjançant una tarjeta de fidelitat. Aquesta campanya està activa en Sta. Coloma amb èxit contrastat.
Publicat per Hugo el 29 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::