banner badalona

Cercar

68
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Indústries i espais d’'activitat econòmica

Impulsar el desenvolupament urbanístic dels polígons industrials Sud i Polígon Nord o Can Ribó, que formen part de la trama urbana de la ciutat, cap a models d’'activitat basats en el coneixement i caracteritzats per incorporar empreses compatibles i amigables amb l’'entorn urbà.

Resultats

  1. Inventari de situació de les empreses que operen als polígons, identificant clarament les naus buides i depurant la informació existent.
  2. Ordenances fiscals que incentivin la millora de l'estat dels solars i de les naus, el seu lloguer i correcte manteniment.
  3. Nou planejament urbanístic que permeti combinar diferents usos dins l’'àrea dels polígons industrials tenint en compte el model de “ciutat compacta”.

Calendari

  • 2016: Inventari i ordenances fiscals
  • 2016 – 2019: revisió del planejament urbanístic

Objectiu 2.a. Badalona reindustrialització

Comentaris

És necessari acompanyar d'un servei d'asessorament i promoció per a empreses aixi com un o varis vivers d'empreses dedicats als diferents camps de la industria si volem que s'hi apuntin quantes més i millors empreses possibles. A més a més ara mateix dins d'aquest camp les especialitats que estan creixent més son la del videojoc i el big data. Promocionar la creació d'empreses d-'aquests sectors a Badalona aixi com d'empreses que els ofereixin serveis és clau perquè la presència sigui permanent.
Publicat per Marc Hernández Capeta el 10 Juny 2016
Crec que també caldria actuar al polígon de Can Ribó (no he revisat totes les propostes i potser ja hi és) La millora de manteniment i l'impuls al seu ús específic pot contribuir a la contenció del seu ús com a zona d'esbarjo i als efectes no desitjats d'aquesta activitat.
Publicat per montse maresma el 28 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::