banner badalona

Cercar

13
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Lavabos públicos permanentes en el Paseo Marítimo

   Después de conversaciones con vecinas mayores del Dalt de la Vila en las que fuí informada de que no van a pasear por el Paseo Marítimo porqué no hay lavabos (exceptuamos la época estival y no de fácil acceso, pedir llaves...) he pensado que realmente, no solo para la gente mayor, sino para toda la población sería una mejora el poder disponer de dicho servicio. 

Publicat per Sectorial AV Districte I el 27 Juny 2016Eix 2. Lideratge i oportunitats de ciutat Proposta Ciutadana

Comentaris

Molt bé. I no només al passeig Marítim. Caldria assegurar lavabos (ja sigui públics o d'establiments disposats a tenir-los a disposició) per tal que quan les persones grans surten a caminar per la Serralada o altres itineraris de ciutat puguin aturar-se a fer necessitats. És important per als proigrames de promoció de salut i envelliment actiu.
Publicat per Jep Comas el 29 Juny 2016
Valorem la teva inquietud i us informem que cal fer un projecte de la viabilitat tècnica de la proposta, pressupost de l'actuació i manteniment tot l'any. Unes tasques que no s'ha pogut realitzar en aquests dos mesos de validació. Cal tenir en compte que les anteriros experiències realitzades han suposat uns alts costos de manteniment i neteja fruit en gran part pel vandalisme i un mal ús d'aquestes instal·lacions. Per això abans de portar-ho a votació caldrà estudiar bé la millor manera de dotar d'aquests serveis. Seguirem informant de la viabilitat de la proposta.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::