banner badalona

Cercar

91
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Ocupació i empresa

Impuls als programes de generació d’'ocupació a través de la promoció empresarial i el reforç de l’'empleabilitat de les persones (per trobar una feina o per millorar la que tenen). Les actuacions que es proposen volen facilitar i promoure l’'activitat econòmica, i optimitzar i racionalitzar els recursos d’'ocupació que arriben a la ciutat, així com adequar els recursos dedicats a la formació i ocupació municipals.

Resultats

  1. Oficina d’'Atenció i Promoció Empresarial a Badalona que integra la Finestreta Única Empresarial (FUE)
  2. Millora del posicionament de Badalona com a ciutat emprenedora en sectors estratègics de ciutat (Xarxes de transferència tecnològica a iniciatives empresarials i centres de formació (talent) – Espai d’'incubació d’'empreses (emprenedoria) – Concertació sectorial per promoure nous projectes i atraure inversió. Promoure Badalona com a territori de referència del sector: centre de referència en envelliment actiu i saludable (Salut); Habitatge (Construcció – Instal·lacions); sector de les energies renovables (Energia); noves formes de fer activitat econòmica (economia social i solidària – tercer sector))
  3. Espais de concertació de recursos; Mapa i divulgació de recursos; Observatori necessitats d’'ocupació; Adequació i millores espai B9 (Sant Roc)

Calendari

  • 2016 – 2017: FUE i Preparació projecte i viabilitat (abans finals 2016). Inici eines i recursos (semestre1-2017. Posada en marxa Oficina (semestre2 – 2017)
  • 2016 – 2019 : Salut, Habitatge, Energia, Nova economia
  • 2016 - 2017: Espais concertació (2016); Mapa recursos (2017); Observatori (2016): Millora espai B9 (2016)

Objectiu 2.a. Badalona reindustrialització

Comentaris

Això és el que es necesita més plans de ocupacio . Per que els plans de ocupaciò son insuficients
Publicat per tony el 10 Juny 2016
També es necesita que desde l'ayuntament es faci una feina per las empreses a mena d'inspecció dintre de les seves competencies vetllant pels drets del treballadors amb por i gairebé amb pocs drets cumplits Gracies
Publicat per juanri el 21 Juny 2016
Més plans d'ocupació i de més durada (amb 6 mesos no hi ha dret a cobrar l'atur) per a persones majors de 45-52 anys. A l'impo posen moltes traves i encara més si has participat amb anterioritat....Tots sabem que sempre hi ha excepcions... hi ha persones que "tenen molta sort" i són seleccionades més de 2 i 3 vegades. Ahí lo dejo. Per a persones que ho tenim tan complicat per trobar feina per l'edat, no haurien de posar tans entrebancs y donar més suport. Gràcies.
Publicat per Joana el 28 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::