banner badalona

Cercar

157
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Manteniment, millora i recuperació del medi natural de Badalona

Programa d’actuacions per millorar i fer compatible la conservació del medi natural i el seu ús i gaudi per part de la ciutadania, i posar en valor la biodiversitat urbana, acostant el coneixement a la població i incorporant criteris de gestió que facin compatibles el disseny i el manteniment de l’espai urbà amb la conservació de la biodiversitat.

Resultats

  1. Millora de l’estat de conservació i gestió del medi natural de la ciutat: Platja i Serralada.
  2. Millora de la conservació del medi natural a partir de la conscienciació ciutadana mitjançant accions de promoció.
  3. Estudi de les actuacions necessàries en relació al canvi climàtic, sobretot a la façana litoral.

Calendari

  • 2016 -2019: Anualment: Pla d’usos de temporada de platges, franges prevenció incendis forestals, control, inspecció i avaluació.
  • 2016-2019: programes plurianuals de gestió forestal i seguiment biodiversitat,

Objectiu 2.c. Badalona Sostenible

Comentaris

Entre la platja i la serralada marina és on vivim la malloría de ciutadans. És en aquest entorn on el ayuintamiento hauria de realitzar un treball d'exemple i divulgació de respecte cap a la natura. Accions com : - La poda generalitzada i sobretot fora d'època afectant aus en cria . - Rebuig d'aigua en el reg dels nostres parcs . Per no arribar al lloc on es necessita o a l'estiu realitzar el reg en hores en què la vaporització de l'aigua és gran i el risc de danyar les plantes, bullint , notable . - Realitzar estudis de la situació dels nostres arbres, necessitat d'aigua per exemple, ja que dóna la sensació que estan bastant abandonats. Per quan la reposició dels centenars d'arbres tallats des de fa anys a on només queda el perillós forat?
Publicat per Ignacio el 19 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::