banner badalona

Cercar

1
Suport
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

EIX DEL CONEIXEMENT

De manera espontànea s' ha creat un eix importantíssim a la nostra ciutat, mitjançant la ubicació del Institut Germans Trías i Pujol, hospital universitari que aposta de manera indiscutible per a la investigació, darrera del qual hi trobem diferents entitats destinades a l' investigació sanitaria d' una manera francament molt activa. S'ha obtingut veritables èxits els quals la ciutat de Badalona desconeix ampliament.

Mica en mica diferents entitats destinades a l' investigació s' han anat ubicant en la citada zona, Guttman, Fundació carreras, l' entitat representada per el eminent Doctor Perucho dedicada a l' investigació del càncer amb caràcter preventiu, i moltes d' altres que aporten llocs de treball qualificats a la nostra ciutat, juntament amb els que ja aporta el propi hospital. Un hospital que ostenta una greu problemàtica d' aparcament tant per a les persones que hi treballen com per les persones que visiten els seus familiars.

Badalona ha esdevingut al llarg dels anys una gran ciutat, pero contrariament a d' altres ciutats que ens rodejen no ostenta cap tipus d' universitat que permeti que la nostra gent jove pugui estudiar i treballar a la ciutat. Creiem que Badalona ha d' aprofitar i treure rendiment a que totes aquestes empreses i entitats hagin volgut venir a instal.lar-se aquí, creant una zona destinada a la comunitat sanitaria i centífica, amb una universitat de medicina, infermería, biotecnología...... que permeti als nostres joves estudiar, que permeti als nostres joves tenir oportunitats de treball, pràctiques i demés al costat de la facultat on estudien, i en la ciutat on han crescut.

Badalona necessita seguir essent una gran ciutat i necessita donar oportunitats a la gent jove, perquè ells són el nostre futur, per això creiem que la ciutat ha d' invertir en aquest "eix del coneixement", facilitant l' implantació d' empreses i entitats i creant universitats que complementin aquesta activitat socio-sanitaria desarrollada per aquestes empreses, especialment en el camp de la bioteconología que s' ha revelat com una nova àrea de futur i necessaria per el benestar de les persones.

 

 

Publicat per FEDERACIÓ EMPRESARIAL DE BADALONA el 29 Juny 2016Eix 2. Lideratge i oportunitats de ciutat Proposta Ciutadana

Comentaris

Valorem el seu interés per la promoció del coneixement i en concret de la recerca en sanitat. Hem traslladat la teva proposta al Departament de Salut perque n'analitzi la viabilitat. Tanmateix, el desenvolupament de la proposta no és només competència municipal, per tant no pot anar a votació dels pressupostos participatius d'inversions. Seguirem informant. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::