banner badalona

Cercar

54
Suports
Casagemes Proposta Ciutadana

Zona verda d'aparcament per veïns

Als barris del Centre i Casagemes hi ha un gran problema d'aparcament. La majòria de places són de pagament (zona blava), i als pocs carrers d'aparcament gratuit és molt difícil trobar lloc. Els veïns de la zona del carrer Prim que no disposem de pàrquing privat (cosa que no està a l'abast de tothom) passem una hora donant voltes quan volem aparcar. Una solució que satisfaria a totes les parts és la implantació de zona verda d'aparcament. Per una banda, l'Ajuntament seguiria recaptant diners, i per altra banda, els veïns podríem aparcar pagant un preu reduït, com passa a Barcelona i altres poblacions. No entenc quin motiu podria haver-hi per no voler convertir la zona blava en zona verda.

Comentaris

Lo que tendria que pasar es que se quitara la zona verde y azul. Ambas un invento del ayuntamiento para ganar dinero a costa de todos y que seguro que gestiona una empresa privada y no el propio ayuntamiento.
Publicat per Cristian el 10 Juny 2016
Totalment d'acord amb aquesta proposta ciutadana. Concretament, a la zona de c / Mendez Nuñez, Seu d'Urgell, Margarida Xirgu, on tenim la presència dels Jutjats, Seguretat Social, entre d'altres, fa molt difícil trobar lloc per estacionar.
Publicat per Marc el 10 Juny 2016
S'hauria de promocionar la creació de noves places d'aparcament soterrat a preus raonables. La solució seria forçar a les promotores a fer més places d'aparcament que habitatges, per garantir que quedessin places buides que es poguessin vendre a veïns sense i evitar l'arribada de nous cotxes sense aparcament.
Publicat per Carlos Casado Martínez el 14 Juny 2016
Això que proposes Carlos Casado, tenia solució fa uns anys. Les places soterrades de parking s'haguessin pogut fer al solar entre Seu d'Urgell, Margarida Xirgu i Mendez Nuñez, aprofitant que estava previst que hi anessin les consultes externes que finalment van anar al Carrer Sant Anastasi. Però llavors, inexplicablement, desde l'associació de veïns es va fer campany pel NO A LES CONSULTES EXTERNES.
Publicat per Marc el 15 Juny 2016
Totament d'acord amb la proposta que fa Maria de l'implantació de zones verdes al districte 1. La fórmula empleada per Barcelona en el que a mobilittat i aparcament de superficie és refereix ha estat tot un encert per la capital de Catalunya, fórmula que s'hauria d'apotar dee forma progressiva a la nostre ciutat començant pel districte 1 i per la nova zona del Canal del Gorg on vindren a viure en els propers 10 anys unes 9000 persones i uns 3000 vehícles. Els recursos que s'obtinguin hauriem de servir com fa Barcelona per equilibrar el pressupost municipal i per que repercuteixi directament en la ciutat. Una mostre dels errors comesos en materia d'aparcament de superficie és l'aparcament lliure a la plaça Josep Tarredelles que hi ha davant el pavelló olímpic, s'hauria de eliminar aquest aparcament de superficie i fer un aparcament soterrat semblant al de la Plaça Pompeu Fabrá amb aparcaments en concessió administrativa i de rotació. L'implantació de les zones verdes al districte 1 donarà lloc a una major comercialització del les places d'aparcament públic que es venen en concessió administrativa els seus usuaris. Felicitar des de aquí la proposta de Maria i donar-li tot el suport a la mateixa.
Publicat per el 15 Juny 2016
Benvolgut Marc, et recordo que el projecte de les consultes externes no incloïa cap plaça d'aparcament pel veïnat, només places (i no gaires) de rotació. Les consultes externes no es van fer perquè, **un cop aprovada la seva construcció al ple municipal**, l'estudi del terreny va demostrar que no era viable fer-les allà. Malauradament l'opinió dels veïns no va importar en absolut, per molt que ara alguns s'aprofitin per carregar contra ells. Per altra banda, si aquesta zona té problemes d'aparcament, en part és gràcies a la zona blava que hi ha als voltants. El problema, ja existent per la manca de places soterrades, s'incrementa per la zona blava, no s'arregla. Finalment, el govern anterior va tenir a les seves mans la possibilitat de que es fessin places d'aparcament extres pel veïnat als nous edificis que s'han de construir a l'avinguda Navarra. Ni s'ho van plantejar. I també el govern actual va tenir l'oportunitat quan la promotora va demanar canviar els usos dels baixos de locals comercials a places d'aparcament. I tampoc van pensar (la promotora deixarà de fer places soterrades per fer-les a la planta baixa, amb un estalvi considerable i sense contrapartida a la ciutat).
Publicat per Carlos Casado Martínez el 17 Juny 2016
La proposta de la Maria es substituir la zona blava per zona verda. Això en si no crea més places d'aparcament, ni garanteix que tots els veins tinguin una plaça. Afavoreix als veins amb poca rotació, que poden deixar de pagar parking i aparcar al carrer per poc preu, com va passar a Barcelona. **************** D'altra banda, els veins de Can Solei en una assemblea molt concurreguda , ja van manifestar que no volien aparcaments de pagament al solar del Passatge Montserrat Roig. Per aquest motiu, vam continuar patint fang i pols durant anys. **************** Els que tenim vehicle perque no hi ha transport public fins el lloc de feina, hauriem de rebre una compensació en lloc de ser penalitzats amb més despeses.
Publicat per Bea B el 26 Juny 2016
Valorem i compartim la teva inquietud pel que fa a la mobilitat i a la necessitat de regular l’aparcament a l’espai públic arreu de la ciutat. Recentment el Ple Municipal ha aprovat definitivament el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, on es plantegen diverses propostes en aquest sentit, i l’Ajuntament ja està estudiant propostes concretes. Per tant, aquesta proposta no pot anar a votació perquè ja s'assumeix per l'equip de govern.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::