banner badalona

Cercar

59
Suports
Ajuntament Proposta Ciutadana

Reforçar i mantenir sota control les plagues urbanes (escarabats i rates)

Reforzar i mantenir sota control les plagues urbanes (escarabats i rates).

Publicat per Xavier Figuerola Sacasas el 12 Juny 2016Eix 3. Governança compartida Proposta Ciutadana

Comentaris

I mosquit tigre
Publicat per FRANCESC el 13 Juny 2016
cada cop hi ha més, sobretot escarbats, a tots els barris de la ciutat, fan molt fàstic, donen molt mala imatge de la ciutat i és una qüestió de salut pública, s'haurien de prendre mesures ja i mantenir-les tot l'any per tenir-ho controlat. Tot això va lligat a la brutícia i la mala gestió de la neteja de la ciutat
Publicat per Miriam el 26 Juny 2016
Podríem afegir-hi, també, els coloms. Cal tenir en compte que moltes vegades som els ciutadans que, conscientment o inconscient, "donem" menjar a totes aquestes plagues. I per tant, no estaria de més una campanya informativa al respecte, que ens faci reflexionar sobre les nostres "deixalles".
Publicat per Xavier Figuerola Sacasas el 26 Juny 2016
Em consta que l'ajuntament contracta a empreses per fer tasques de desinfeccions, caldria repetir o incidir a zones conflictives com cr. Bailen. Al nostre pis portem tres tractaments aquest any. Quan entren al pis moren però no podem evitar que entrin del carrer fins i tot tapant aixetes i desguassos diariament. És molt desagradable viure amb això.
Publicat per Hugo el 29 Juny 2016
L'Ajuntament ja està desplegant un Programa Integral de Vigilància, Control i Tractament de Plagues. En aquest sentit, som conscients que cal millorar l'atenció a aquesta problemàtica i estem treballant per ser més eficients en la prevenció i més ràpids i efectius en les respostes a les plagues.
T'animem a consultar la proposta PAM "Entorn saludable i protecció de la salut". Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.
Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/23-entorn-saludable-i-proteccio-de-la-salut
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::