banner badalona

Cercar

16
Suports
Pomar Proposta Ciutadana

Neteja viaria

Hi han espais urbans que per manca de definició urbanística no es netejen. Concretament l'accés a l'escola Sant Jordi es fa o per les escales de l'Av. Sabadell, o pel carreró de la "xurreria". Sigui com sigui aquests accesos que no tenen nom de carrer, que no estan senyalitzats com ús peatonal, en definitiva no sap ningú a qui dirigir-se per fer actuacions.

Doncs bé caldria definir urbanísticament el tipus de via, incloure'l als plans de neteja municipal, determinar quins espais són municipals, quins espais són de les entitats que l'envolten: parroquia, casal avis, cívic i escola.

És lamentable que els nens que van a l'escola vegin cada dia la bruticia que s'acumula en aquest carreró.

Publicat per associació gent gran pomar el 17 Juny 2016Eix 3. Governança compartida Proposta Ciutadana

Comentaris

Recollim els teus comentaris per tal d’estudiar la millora en els serveis de neteja de la ciutat. Recordem que l’Ajuntament realitza un esforç econòmic molt gran en la prestació del servei de neteja viària i recollida de residus, introduïnt millores com per exemple l’augment d’aproximadament 3 milions d’euros que es contempla al pressupost anual per l’any 2016 en comparació a anys anteriors. Recollim la teva proposta i la traslladem a l’àmbit d'Espai Públic perquè realitzin les comprovacions pertinents i facin les actuacions necessàries per arreglar la situació el més aviat possible.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament al que es vincula la teva proposta: http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/29-manteniment-de-les-infraestructures-i-els-espais-publics
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::