banner badalona

Cercar

6
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Badalona neta de burilles, embolcalls, xiclets...

Els carrers estan plens de burilles, papers, bosses, xiclets... S'ha de fer alguna cosa perquè la gent respecti i mantingui neta la via pública. Potser amb sancions, campanyes... aquells que embruten els carrers no ho tornarien a fer. Crec que s'ha d'educar, començant pels pares (si els pares ho fan, els fills també). M'agradaria viure en una ciutat neta.

Comentaris

Valorem i compartim els teus comentaris respecte el servei de neteja viària i l’incivisme. T’informem que el servei de neteja viària de la ciutat no ha variat substancialment i es presta amb normalitat arreu de la ciutat. Tanmateix, l’incivisme d’algunes persones genera que en determinats indrets la imatge de neteja de la ciutat no sigui satisfactòria, per la qual cosa els mitjans de neteja prestats mai seran suficients sense la col·laboració de la ciutadania i la seva corresponsabilitat. Entre els programes proposats al PAM hi ha el "Pla de convivència i civisme" que inclou, entre altres, l'objectiu de realitzar actuacions per a la sensibilització i foment del civisme. Es recollirà la teva proposta per fer.la realitat en aquest àmbit.
Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.

Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/27-pla-de-convivencia-i-civisme
Programa de l'Ajuntament relacionat amb el manteniment espai públic al que es vincula la seva proposta: http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/29-manteniment-de-les-infraestructures-i-els-espais-publics
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::