banner badalona

Cercar

5
Suports
Lloreda Proposta Ciutadana

Nous habitants de l'estiu: ''las cucarachas gigantes''

Comença l'estiu i tornen a aparèixer als nostres barris les plagues de ''cucarachas''(de gran tamany). Desconeixem el motiu de que aquests insectes surtin a la superficie. 

Considero que s'hauria de prendre mesures respecte aquest problema, ja que és molt desagradable anar pel carrer i trobar-les, ja sigui al carrer o dins de les porteries, donant peu a que entrin a les vivendes.

Seria bo trobar un metòde per eliminar-les de tal manera que no fugissin cap als nostres carrers, ja que en moltes ocasions ens hem trobat a la porta de casa, sense poder entrar , per la gran quantitat d'aquests insectes que volien refugiar-se dins de la porteria.

 

Esperem que és solucioni aviat i no trobar aquests insectes tan desagradables aquest estiu!

 

 

Comentaris

totalment d'acord Esther!
Publicat per Miriam el 26 Juny 2016
Des de mitjans d'abril, com en els darrers anys, s’està treballant per controlar aquesta situació. Aquest any hem reforçat les tasques de tractament i estem estudiant noves estratègies per millorar l'eficiència i eficàcia de l'actuació envers aquesta plaga.
En aquest sentit, t'informem que l'Ajuntament ja està desplegant un Programa Integral de Vigilància, Control i Tractament de Plagues i que la teva proposta s’inclouria dins el programa PAM “Entorn saludable i protecció de la salut". Som conscients que cal millorar l'atenció a aquesta problemàtica i estem treballant per ser més eficients en la prevenció i més ràpids i efectius en les respostes a les plagues. Seguirem informant. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/23-entorn-saludable-i-proteccio-de-la-salut
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::