banner badalona

Cercar

4
Suports
Tota la ciutat Proposta Ciutadana

Agents Civics

Una figura que ja s'ha assajat a d'altres municipis amb diferent sort. Proposo intentar-ho a la nostra ciutat.

No es tracta de ser un "Policia de Barri" sinò de saber ón hi ha mancances i de quin tipus (mal estat de les zones verdes, rajoles de les aceres trencades, vessaments a la via publica, contenidors en mal estat, ...). Tothom pot col·laborar amb la figura d'aquest Agent, permetent manifestar les inquietuts reals de cada barri de manera molt més eficaç i a l'abast també de gent gran que no té prou traça per fer servir la web de l'Ajuntament (Consensus) o que, simplement, no disposa d'ordinador.

A banda dels comentaris, evidentment, hauria de fer aportacions personals. Crec que podria primer adreçar-se la recerca d'aquestes figures a persones aturades d'una edat avançada o de llarga durada. Fer un seguiment perquè realment es faci la feina i no passar-se la jornada a la ombra és força senzill. De pas, també poden donar informació de si l'empresa de neteja o les brigades d'actuació immediata fan bé la seva feina.

Publicat per Jordi Arcos Puentes el 28 Juny 2016Eix 3. Governança compartida Proposta Ciutadana

Comentaris

Agraïm la teva aportació i t'informem que aquest Ajuntament ha disposat en diversos moments d'equips d'agents cívics treballant en diversos barris de la ciutat. La planificació i concreció d'aquests serveis es realitza en el "Pla de convivència i civisme", que ja recull el PAM, i que s'implementarà al llarg del mandat. Queda per tant, assumit pel govern municipal. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament.


Programa de l'Ajuntament on s'inclou teva proposta:
http://participa.badalona.cat/propostes-eix-1/27-pla-de-convivencia-i-civisme
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::