banner badalona

Cercar

85
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Govern obert i participació

Desenvolupar formes i espais de governança de la ciutat basats en la participació i la col·laboració amb la ciutadania per tal de fomentar l’apoderament d’aquesta i la seva coresponsabilitat en la gestió del comú.

Resultats

  1. Funcionament dels espais de participació previstos en el Reglament de Participació ciutadana i incorporació de nous canals (twitter, facebook..) aprofitant les oportunitats que ens aporten les tecnologies de la informació (Escolta activa de les Xarxes Socials, Dades Obertes)
  2. Ordenança de Govern Obert, com instrument de promoció i impuls de la Participació i la col·laboració, elaborada amb la participació ciutadana.
  3. Projectes d’innovació social i de col·laboració públic-privat amb l’objectiu de promoure la gestió en xarxa com a forma de governança de la ciutat.

Calendari

  • 2016-2019 Execució i avaluació

Objectiu 3.a. Badalona empoderament ciutadà

Comentaris

Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::