banner badalona

Cercar

56
Suports
Tota la ciutat Proposta Ajuntament

Observatori Badalona

Conèixer la realitat de la ciutat, a partir de l'obtenció d'un conjunt de dades fiables, eficients, actualitzades i útils per a la presa de decisions. Difondre aquesta informació per tal que esdevingui, també, un instrument al servei del ciutadà, agents socials, econòmics i culturals, entre d’altres. Recollir l’opinió i valoració de la ciutadania mitjançant diferents tècniques d’enquestes sobre diferents aspectes: els serveis que ofereix l’ajuntament, la seva gestió i detecció de la percepció ciutadana del principals problemàtiques i necessitats de la ciutat.

Resultats

  1. Aportar coneixement pel disseny de polítiques estratègiques per a la ciutat.
  2. Instrument per a la planificació d’actuacions tant del sector públic com d’iniciatives socials, econòmiques i de negoci.
  3. Accés a la informació en clau territorialment de les percepcions que té la població en relació als reptes i problemàtiques principals de la ciutat.

Calendari

  • 2016-2019 Execució i avaluació.

Objectiu 3.c. Badalona eficient

Comentaris

Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::