banner badalona

Cercar

81
Suports
Ajuntament Proposta Ajuntament

Pla de Sistemes d’Informació i Tecnologies de la Informació i el Coneixement (TIC)

Dotar a l’Ajuntament de la plataforma tecnològica necessària i suficient per a ser una administració eficient, transparent, oberta i adaptada a la nova normativa en matèria d’administració electrònica i transparència.

Resultats

  1. PC’s i servidors actualitzats: millora de la productivitat i el rendiment dels equips informàtics.
  2. Nova Intranet amb equips de treball interdepartamentals i espais col.laboratius: millora de la comunicació interna.
  3. Pla de contingències: millora de la seguretat
  4. 4. Seu electrònica i gestor d’expedients, portal més amigable i adaptat al ciutadà i adient per a diferents dispositius i agilització dels tràmits.
  5. Millora de la xarxa de comunicacions de l’Ajuntament.

Calendari

  • 2016-2019: Planificació i avaluació actuacions.

Objectiu 3.c. Badalona eficient

Comentaris

Trobo a faltar una potenciació del programari lliure a l'ajuntament. Malauradament (al meu parer) governs anteriors van apostar per una tecnologia propietària a l'hora de fer el portal de l'ajuntament. Segurament canviar això ara sigui massa costós, però s'hauria de treballar per dotar a l'ajuntament d'eines lliures pel treball del dia a dia.
Publicat per Carlos Casado Martínez el 09 Juny 2016
Potenciar eines com l'aplicació de mòbil BDNbustia. La he utilitzat en varies ocasions però tinc la sensació que la informació no arriba enlloc, no puc consultar l'historial d'incidències ni en quin estat es troben. També crec que seria bo poder modificar manualment la ubicació de la incidència per si es vol enviar en un altre moment (per exemple des de casa amb wifi). Tan de bo segueixin millorant aquesta aplicació, doncs pot ajudar a resoldre petites coses sense gaires burocràcies.
Publicat per el 09 Juny 2016
Creo que deberían tener mejores infraestructuras informáticas,porque las actuales datan de hace bastante tiempo,y creo que una modernización de los mismos beneficiaria a los usuarios del ayuntamiento.
Publicat per Daniel Sánchez Rodriguez el 09 Juny 2016
Imprescindible inventari d'elements de la via pública, gestor d'incidències basat en entorn SIG, adopció de ITS (intelligent transport services) per a la gestió del trànsit, bases de dades open source (big data)...
Publicat per josep el 21 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::