banner badalona

Cercar

28
Suports
Ajuntament Proposta Ajuntament

Oficina Pressupostària

Oficina Pressupostària del Sector Públic Local (SPL – conjunt d’entitats municipals que consoliden pressupostàriament: empreses públiques, organismes autònoms i consorcis), amb l’objectiu d’oferir un espai de planificació i avaluació econòmica sectorial i global, així com facilitar el rendiment de comptes i la millora de la transparència.

Resultats

 1. Concentració en una única unitat del conjunt de funcions que facin possible la elaboració del Pressupost del SPL, el seguiment i avaluació de la seva execució i la coordinació i cooperació del SPL.
 2. Model de divulgació i interacció de l'activitat econòmica del SPL tant adreçat a la ciutadania com a la pròpia organització.
 3. Eines informàtiques a disposició dels serveis municipals per a facilitar la gestió econòmica i pressupostària i el seu seguiment i avaluació.
 4. Guies, models i metodologies per la elaboració d'informes econòmics.

Calendari

 • Set-Desembre 2016 - Creació del Servei i definició de funcions
 • Set-Desembre 2016 - Mecanismes de col·laboració i coordinació Intervenció-Tresoreria i SPL
 • Set-Desembre 2016 - Dotació de Recursos Humans i materials
 • Gener-Març 2017 - Definició de la xarxa tècnica de referents pressupostaris dels àmbits-Serveis (gestió descentralitzada) i SPL
 • Gener-Març 2017 - Eina de pressupostació, estructures de Costos i centre de cost
 • Gener-Març 2017 - Informació en entorn web (Portal de transparència)
 • Abril-Maig 2017 – Gestió del canvi - formació

Objectiu 3.c. Badalona eficient

Comentaris

Considero que si les dades son recollides i presentades de forma conjunta és igualment transparent i facilita veure l-'estat pressupostari municipal de la mateixa manera. A més a més crear més oficines implica crear nous càrrecs dedicats exclusivament al manteniment i la gestió de la dita oficina. És millor que cada departament gestioni la se va part de pressupost, és més eficient perquè és més ràpid i evita un augment innecesari de la burocràcia interna.
Publicat per Marc Hernández Capeta el 10 Juny 2016
Aquesta proposta i d'altres relacionades amb aquest programa passen al Pla d'Actuació Municipal de l'Ajuntament, que s'executarà al llarg d'aquest mandat. Gràcies per la teva participació, seguim treballant i decidint Badalona conjuntament
Publicat per Ajuntament el 19 Octubre 2016
Inicia sessió per afegir un comentari

Plaça de la Vila, 1 :: 08911 Badalona :: Tel. 93 483 26 00 :: participacio_ciutadana@badalona.cat :: Nota legal ::